Meny Stäng

Dynlådor

Om du har dynor och kuddar på dina utemöbler, kan det vara en bra ide att investera i dynlådor, där dessa kan gömmas undan när de inte används, när det regnar och så vidare. Detta kommer nämligen att göra att dynorna och kuddarna hålls rena och i gott skick längre. Vill man, kan man dessutom förvara annat som man kanske behöver ha på sin uteplats eller balkong i dessa lådor när kuddarna och dynorna är i bruk. Dessa lådor ger dig med andra ord extra förvaringsutrymme på din uteplats eller balkong.

Klicka här – Se hela sortimentet av dynlådor

Det finns även massor med olika dynlådor att välja mellan, så oavsett vilken stil man valt att ha på sina utemöbler och sin uteplats i övrigt, finns det förmodligen en passande dynlåda för dig där ute. Vissa lådor är nämligen väldigt moderna och minimalistiska i sitt utförande, men det finns även mer gammaldags varianter, och så vidare.

Den som skaffar dynlådor bör dock tänka på följande:

Hur mycket lådan rymmer

Vissa dynlådor sväljer nämligen väldigt mycket, medan andra ser stora ut, men inte har lika mycket utrymme inuti. Det viktiga för dig är förstås att alla kuddar och dynor du har ryms i det du skaffar, så ta alltid reda på om så verkligen är fallet innan köp. Dock finns det givetvis inget som förhindrar att du skaffar flera stycken, om du bara har plats för detta. Detta kan ju göra att varje enskild låda inte blir för fullproppad, vilket många ser som positivt.


Dynlådor
[Bild: En dynlåda ska vara både praktisk och snygg.]

Hur mycket plats lådan tar upp

Framför allt de som har begränsat med utrymme på balkongen eller uteplatsen där dynlådan är tänkt att stå, vill ju förmodligen inte att dynlådorna ska ta upp allt för mycket plats. Dessa är i regel inte är de viktigaste möblerna man har på en balkong eller uteplats. Att mäta den plats där du vill ställa en eller flera dynlådor innan köp är därför en bra idé.

Recension:

Dynlådor
Betygsatt av: Billiga-Utemöbler.se
Betyg: 4.5/5

Vad din dynlåda är tillverkad av

Olika material som dessa lådor kan tillverkas av kan nämligen dels vara olika hållbara. Givetvis vill de allra flesta som skaffar dynlådor att deras lådor ska hålla så länge som det bara går. Samt vara olika täta och isolera mot fukt, vatten, mögel och annat otrevligt på olika bra vis. Har man inte någon viss preferens gällande materialet, bör man därför titta på några olika alternativ, för att se vilket material som passar en bäst.