Balkongset

För den som har en balkong, där man vill kunna sitta ute, kan ett så kallat balkongset vara en bra investering. Ett balkongset är nämligen ett set med ett bord och några stolar, i regel 2 stycken stolar, även om det finns set med fler stolar än så också. Dessa set ger därför den som skaffar ett möjligheten att sitta ute vid ett bord, på den egna balkongen.

Här listar vi butiker som säljer balkongset online.


Stort sortiment av balkongset.


Stort utbud av möbler till balkongen.


Men kan man inte skaffa vanliga utemöbler för detta?

Det kan man, åtminstone om man har en relativt stor balkong, där utrymmet inte är något problem. För lite mindre balkonger kan dock vanliga utemöbler upplevas som för stora, då de tar upp väldigt mycket plats, och förstås är tänkta att ställas på uteplatser och i trädgårdar, och inte på balkonger.

Därför kan det vara så att den med en liten balkong bör välja ett balkongset istället. I ett balkongset är nämligen alla delarna i regel mindre, fast de fortfarande är bekväma, då de tänkts att användas just på balkonger och ingen annanstans.

Många set av det här slaget är inspirerade av nätta små cafébord, som man kan se på caféer och uteserveringar, där det ofta också finns begränsat med plats, men man ändå vill få plats med många människor, men det finns även andra stilar och modeller att välja mellan, för den som önskar det.

Några andra fördelar med dessa balkongset

Att dessa set är små till storleken är dock inte den enda fördelen de har. Istället är de ofta även lätta, vilket kan vara bra för den som vill ställa undan dem under vintern, då är detta lätt att göra. Det gör det även lättare att flytta runt dem på balkongen, om man skulle vilja det av någon anledning.

Balkongset

Det finns som sagt set i massvis med olika stilar att välja mellan, från supermoderna till lite mer gammaldags, och det tillverkas även set i massvis med olika material. Metaller, trä och plast är alla vanligt förekommande, och vill man t.ex. ha en glasskiva i sitt trädgårdsbord, är även detta möjligt.

Recension:

Balkongset
Betygsatt av: Billiga-Utemöbler.se
Betyg: 4.6/5

Eftersom utbudet av dessa set dessutom är ganska stort idag, finns det varianter i alla prisklasser. Det behöver därför inte kosta skjortan att skaffa ett set av det här slaget, om någon nu trodde det, utan även den med en lite mindre budget för att inreda balkongen bör kunna hitta något passande.